به گزارش راهبرد معاصر؛ حنیف غفاری کارشناس ارشد روابط بین الملل در یادداشتی نوشت:
نشست مقامات هفت کشور صنعتی جهان ( موسوم به گروه هفت)، با صدور بیانیه ای در حمایت از جنایات تمام عیار رژیم اشغالگر قدس در نسل کشی مسلمانان غزه پایان یافت.
البته از خروجی مواضع مشترک کشورهای آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن و کانادا ، انتظاری جز این نیز نمی باشد:کشورهایی که اکثر آنها همواره حامی جنایات سیستماتیک ضد بشری در جهان بوده و هیچ گاه اقدامی در راستای ایجاد صلح و ثبات واقعی در عرصه بین المللی صورت نداده اند.
وزرای امور خارجۀ گروه هفت قدرت اقتصادی جهان در توکیو از جمهوری اسلامی ایران خواستند که در مواجهه با نسل کشی وقحانه صهونیستها در نوار غزه، از حماس و حزبالله پشتیبانی نکند و( به قول آنها) اقدامی در جهت بیثبات کردن خاورمیانه انجام ندهد. در مقابل، این کشورها حق رژیم صهیونیستی را در دفاع از خود با رعایت حقوق بینالملل به رسمیت شناختند! به عبارت بهتر، آنها رسما نسل کشی در نوار غزه را مصداق دفاع مشروع رژیم اشغالگر قدس از خود قلمداد کردند.
یکی از اصلی ترین کارویژه های دولتمردان و رسانه های غربی، زمینه سازی جهت پیشبرد جنگ ترکیبی آمریکا و اتحادیه اروپا علیه بشریت است که بخشی از این کارویژه، معطوف به خلق پیش فرضها و گمانه های کاذب در راستای فریب افکار عمومی دنیاست.
وفق این باورهای القایی، جهان باید تسلط غرب بر میدان جنگ ترکیبی را پذیرا باشد و حتی تصور آسیب پذیری آمریکا و اتحادیه اروپا را درا ین نبرد هیبریدی نکند.در مواضع اخیر گروه هفت ( که با هدف تطهیر جنایات تمام عیار رژیم صهیونیستی در نوار غزه صورت گرفته است) از دو تکنیک تحریف و سانسور استفاه شده است.
تحریف وقایع یکی از مهم ترین تکنیکهای رسانه ای غرب در عرصه جنگ شناختی محسوب می شود. به عنوان مثال، در جریان جنگ اوکراین شاهد بودیم که تا روزها پس از تصرف شهر باخموت توسط نیروهای روسی و نصب پرچمهای روسیه بر فرمانداری این شهر اوکراینی، در رسانه های غربی خبری از انعکاس این ماجرا نبود و حتی مخاطبان (بر اساس گزارشهای مندرج در رسانه های غربی) تصور می کردند روسیه در این جنگ شکست خورده و اوکراین تسلط کاملی بر باخموت دارد.
در قبال عملیات غرورآفرین توفان الاقصی نیز رسانه های غربی بارها تلاش کردند پیش فرض مسلم شکست صهیونیستها در مواجهه امنیتی و نظامی با حماس را تبدیل به گزاره ای معکوس ساخته و جای بازیگران پیروز و شکست خورده را تغییر دهند. این موضوع در قبال نسل کشی صهیونیستها در نوار غزه نیز صادق است، جای که رسانه ها و دولتمردان غربی به راحتی کشتار نزدیک به هفت هزار زن و کودک فلسطینی را تحریف و آن با با گزاره های خبری دیگر جاگزین می سازند.
علاوه بر تحریف، سانسور یکی از مهم ترین تکنیکهای رسانه ای دیگر دشمندر عرصه جنگ شناختی محسوب می شود. به عنوان مثال، بسیاری از وقایع مهم از جمله دامنه و عمق جنایات رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه، در روزها اخیر توسط دولتمردان و رسانه های غربی سانسور شده تا افکار ، به اطلاعات حساس و کلیدی در خصوص جزئیات واقعه دست پیدا نکنند. اما این تحریف بسیار ناشیانه از سوی گروه هفت صورت گرفته است!
گستردگی حضور مخالفان رژیم صهیونیستی در خیابانهای آمریکا و کشورهای اروپایی به وضوح نشان می دهد که بازی دولتمردان طرفدار نسل کشی در غزه دیگر به بن بست رسیده است. بیانیه اخیر گروه هفت، آخرین تیر اعضای این گروه در تاریکی برای نجات صهیونیستها از سقوط و تباهی محسوب می شود./ تسنیم